Fodring af den aktive hund eller brugshunden

Energi til ekstra aktivitet

Derfor skal du bruge et foder med højt energiindhold

Meget aktive hunde, som f.eks. sportshunde, brugshunde og jagthunde, kan i perioder have brug for op til fire gange så meget energi som andre hunde. Din aktive hund kan være en uvurderlig hjælp på din gård, hvor den kan hyrde dyr dagligt, eller for politi- eller brandvæsen ved redningstjenester, eller blot en følgesvend der ledsager dig på din daglige løbetur.

Det er vigtigt for din hund at opretholde en aktiv livsstil, men det er lige så vigtigt, at du opfylder din hunds ernæringsmæssige behov og hjælper den med at opretholde en sund vægt.

Den rette ernæring for meget aktive hunde og brugshunde

SPECIFICTM Active CAD og Lunch højenergifoder har et højt fedtindhold. Fedt er den aktive hunds vigtigste energikilde. I kombination med letfordøjelige ingredienser indeholder det den rette ernæring til disse hunde og fremmer vægtøgning i restitutionsperioder.

Foderet du giver skal have følgende egenskaber:

  • Give din hund tilstrækkelig energi til at leve sit hverdagsliv
  • Hjælpe med opretholde din hunds muskelmasse og fremme restitution af musklerne efter intens fysisk aktivitet
  • Give ekstra støtte til leddene og fremme mobilitet, hvilket er særligt vigtigt for aktive hunde, så de kan fortsætte arbejdet uden problemer
  • Smage godt og være letfordøjeligt
  • Indeholde en øget mængde af vitaminer og mineraler

Få din hund til at øge sin vægt

Selv om fedme er alt for almindeligt hos hunde i dag, findes der også hunde med det modsatte problem. Tal altid med din dyrlæge, inden du foretager ændringer vedrørende din hunds vægt. Det kan være dyrlægen skal foretage en helbredsundersøgelse, da der findes sygdomme eller helbredsproblemer, der kan medføre vægttab og påvirke appetitten. Det er vigtigt, at disse udelukkes, inden du opstarter din hunds vægtøgningsprogram.

 

SPECIFIC™ tilbyder to varianter af hundefoder, der understøtter livsstilen hos meget aktive hundes. De er begge afbalancerede, velsmagende og letfordøjelige, men vigtigst af alt, opfylder de de særlige behov for næringsstoffer og ekstra energi:

ACTIVE - et tørfoder
LUNCH  - et vådfoder; kan bruges som alternativ eller som et tilskud til tørfoderet

SPECIFICTM -foderprodukter fås kun hos udvalgte dyrlæger
(Som virkelig elsker hunde)

Find en dyrlæge

ELLER