Vi elsker også katte

Hvad er det bedste foder for din kat?

Der er helt sikkert mange spørgsmål, du skal have besvaret, som f.eks.: Hvilke næringsstoffer er vigtige for din kat? Hvordan ændrer kattens ernæringsbehov sig gennem livet. Kan en ændring i foderet lindre min kats symptomer, når den er syg?

Vi håber, at dette website vil besvare dine spørgsmål, så du kan træffe et valg på et oplyst grundlag.

Kæledyr “er hvad de spiser”- ligesom mennesker. Så hvis du vil have et glad og sundt kæledyr, er det vigtigt, at du giver den de rigtige næringsstoffer til opretholdelse af de forskellige kropsfunktioner, så den fortsat kan være sund og glad.

Eftersom at Dechra specialiserer sig inden for veterinærlægemidler, har vi et stort kendskab til katte. Vi ved, bedre end de fleste, hvad der kan påvirke kattens helbred og velbefindende. Vi er bevidste om de almindelige problemer, der kan opstå. Det betyder, at vi ved, hvilke fodertyper katte kan lide, og vi ved hvilket foder, de har brug for.

Derfor har vi udviklet SPECIFICTM.

SPECIFICTM-produktserien anbefales af dyrlæger, fordi den indeholder ingredienser af allerhøjeste kvalitet for at holde katten sund. Disse omfatter f.eks. fiskeolie - et letfordøjeligt protein af høj kvalitet, der giver sund pels og hud, god bevægelighed i leddene og en god fordøjelse. Derudover indeholder den enkelte fodertype den rette kombination af ingredienser i de rette forhold. Herved sikres det, at din kat får det mest næringsrige foder.

SPECIFICTM producerer foder med de helt rigtige ernæringsmæssige egenskaber:

  • For at give din kat de rigtige næringsstoffer hver dag, så den forbliver sund hele livet.
  • Fra allergier til sukkersyge leverer vi foder til helt SPECIFICTM  sundhedsmæssige behov.

SPECIFICTM indeholder de ideelle næringsstoffer til at holde dine kæledyr sunde og aktive gennem hele livet. For et sundt kæledyr er et glad kæledyr.

keyboard_arrow_up