SPECIFIC™ er en serie af katte- og hundefoder fra Dechra Veterinary Products.

Dechra er en international virksomhed, som er specialiseret inden for veterinærlægemidler, og som har særlig ekspertise i udvikling, fremstilling, salg og markedsføring af produkter af høj kvalitet udelukkende til dyrlæger verden over.

Dechras historie går helt tilbage til 1819, hvor virksomheden blev etableret som Arnolds & Son,  der oprindeligt fremstillede arm- og benproteser. Virksomheden begyndte først at interessere sig for veterinærmedicin under Krimkrigen i 1854.

Idag står Dechra bag en række vigtige brands til katte og hunde inden for veterinærområdet.  Disse omfatter den eneste globalt registrerede behandling for hyperadrenocorticisme hos hunde inden for en stærk serie af endokrinologiske produkter, en dermatologiserie, herunder førende produkter til topiske behandlinger, og produkter inden for kardiologi og analgesi.

Takket være vores mange års erfaring inden for dyresundhed er vi i stand til at udvikle foderprodukter med en sammensætning af næringsstoffer, der giver den optimale ernæring til vedligeholdelse og genoprettelse af et godt helbred hos katte og hunde.

Mad er mere end blot kaloriebrændstof. Det er en kompleks sammensætning af næringsstoffer, herunder kulhydrater, proteiner, fedtstoffer, vitaminer, mineraler og vand. Disse arbejder alle sammen og udfører forskellige opgaver, men i en kompleks interaktion.

En god kost giver den rette blanding af næringsstoffer til hvert enkelt stadie og skaber dermed et godt helbred, vitalitet og energi.

Behovet for næringsstoffer ændrer sig gennem livet. 

Forskellige alderstrin, forskellig størrelse på dyrene og forskellige sundhedstilstande skaber forskellige ernæringsmæssige behov.  Derfor har vi et sortiment af hverdagsfoder og specialfoder, der indeholder netop den sammensætning af næringsstoffer, der er behov for i den konkrete situation.

Vores produkter er udviklet og testet med ekspertise og videnskabelig stringens. 

Produkter, der er udviklet med et så stort fokus på detaljerne, skal fremstilles med samme omhu. Derfor fremstilles vores produkter i henhold til faste opskrifter og med behørig testning af alle råvarer og færdige produkter for at sikre, at de til enhver tid opfylder vores høje standarder.

keyboard_arrow_up