Vi elsker hunde, lige så meget som du gør

Prøver du at finde ud af hvilket hundefoder, der er bedst til dine behov?

Der er helt sikkert mange spørgsmål, du skal have besvaret, som f.eks.: Hvilket hundefoder er bedst til din hunderace? Hvilke næringsstoffer er vigtige for din hund? Eller hvordan ændrer hundens ernæringsbehov sig gennem livet? Vi håber, at dette website vil besvare dine spørgsmål, så du kan træffe et valg på et oplyst grundlag.

Kæledyr “er hvad de spiser”, ligesom mennesker. Så hvis du vil have et glad og sundt kæledyr, er det vigtigt, at du giver den de rigtige næringsstoffer til opretholdelse af de forskellige kropsfunktioner, så den fortsat kan være sund og glad.

Som en virksomhed specialiseret inden for veterinærlægemidler forstår Dechra sig på hunde. Vi ved mere end nogen andre, hvad der kan påvirke deres helbred og velbefindende. Vi er bevidst om de almindelige problemer, de kan rende ind i. Det betyder, at vi ved hvilke fodertyper de kan lide - og vi ved hvilket foder, de har brug for.

Derfor har vi udviklet SPECIFICTM.

SPECIFICTM-produktserien anbefales af dyrlæger, fordi den indeholder ingredienser af allerhøjeste kvalitet for at holde hunden sund. De indeholder bl.a. fiskeolie - et letfordøjeligt protein af høj kvalitet, der giver sund pels og hud, god bevægelighed i leddene og en god fordøjelse. Derudover indeholder den enkelte fodertype den rette kombination af ingredienser i de rette forhold. Herved sikres det, at din hund får det mest næringsrige foder.

SPECIFICTM producerer foder med de helt rigtige ernæringsmæssige egenskaber for at:

  • Giv din hund de rigtige næringsstoffer hver dag, så den forbliver sund hele livet.
  • Fra allergier til sukkersyge leverer vi foder til helt SPECIFICTM  sundhedsmæssige behov.

SPECIFICTM indeholder de ideelle næringsstoffer til at holde dine kæledyr sunde og aktive gennem hele livet. For et sundt kæledyr er et glad kæledyr.

keyboard_arrow_up