Sådan belønner du din hund med godbidder

Sunde godbidder

Positiv forstærkning betyder ikke nødvendigvis spiselige godbidder, men de er et af de mest populære værktøjer for både hunde og ejere. En af grundene til at godbidder virker så godt under træning er, at hunden har en fantastisk lugtesans. Hunde kan lugte en godbid på 20 skridts afstand, og de kan skabe sig et ganske godt indtryk af hovedingredienserne. Så når du vælger en hundegodbid, skal du sørge for, at det er noget, hunden vil kunne lide. 

En anden ting du skal overveje er, hvor mange godbidder din hund får. Du er måske ikke helt klar over, hvor mange godbidder din hund rent faktisk får hver dag, men hvis du tæller dem, kan det hurtigt løbe op.

Hovedreglen er, at godbidder og snacks kun bør udgøre 10% af hundens daglige kalorieindtag. Spørg din dyrlæge for at få en idé om, hvor mange godbidder det er. Dyrlægen kan komme med en anbefaling på baggrund af de godbidder, som din hund kan lide, dens vægt og aktivitetsniveau.

Nogle af de bedste godbidder til hunde er faktisk sunde. SPECIFICTM har sunde godbidder til hunde af alle racer, størrelser og aldre. Vores godbidder er fedtfattige og fiberrige, og du kan sagtens bruge dem til at belønne din hund og supplere en afbalanceret og sund kost uden at føle skyld.

Vær forsigtig med at bruge menneskemad som godbidder.

Det primære problem med at bruge menneskemad som godbidder er, at det er svært at vurdere, hvor meget hunde må få.  Det, som måske for dig ligner en lille godbid, kan udgøre en stor del af hundens daglige kaloriebehov. Nogle små stykker ost til en hund kan svare til en hel hamburger for et menneske - de er meget mindre end os.  Derfor er det mere sikkert at bruge godbidder, der er særligt fremstillet til hunde.

Så mange SPECIFIC TM Healthy Treats kan du give din hund i forhold til rester fra køleskabet:

 

SPECIFICTM Healthy Treats

SPECIFICTM Healthy Treats Mini

Et stykke ost (15 g)

5

18

En skefuld leverpostej (15 g)

6

22

Et stykke brød (30 g)

8

29

En frikadelle (50 g)

8

29

En halv pølse (25 g)

7

25

Baseret på et gennemsnitligt energiindhold

 

 

Allergivenlige godbidder

Alle hunde fortjener en godbid nu og da. Men hvis din hund har foderallergi eller foderintolerance, er du nok bekymret for, om en godbid vil udløse en allergisk reaktion.
SPECIFICTM har også produktet Hypoallergenic Treats til alle hunde, der lider af allergi - uanset alder.

SPECIFICTM -foderprodukter fås kun hos udvalgte dyrlæger
(Som virkelig elsker hunde)

Find en dyrlæge

ELLER