Fodring af din hvalp

God ernæring er altid vigtigt for hundens sundhed og velbefindende. Men som din dyrlæge vil fortælle dig, er dette især vigtigt i hvalpeperioden.

Hvis du starter hundens liv med det bedste hvalpefoder på markedet, er du kommet et godt stykke af vejen til at sikre en sund hund i fremtiden.

Under væksten dannes og forlænges millioner af nervebaner, og knogler og muskler vokser og bliver stærkere. Hvalpe vokser hurtigt og har derfor brug for et særligt foder for at fremme deres fysiske udvikling. Det anbefales at anvende et særligt formuleret vækstfoder, der indeholder nøje afbalancerede koncentrationer af aminosyrer, fedtsyrer, vitaminer og mineraler.

Hvilket hvalpefoder skal jeg købe til min race?

Alle hvalpe udvikler sig selvfølgelig ikke med samme hastighed. En Grand Danois er først helt udvokset i 12-måneders alderen, mens en terrier kun er ca. 6 måneder om at nå dertil. Derfor er det vigtigt at tage højde for behovene hos den enkelte race. For eksempel har store racer og gigantracer helt særlige behov med hensyn til udvikling af knogler - et problem der kan håndteres med ernæring.

 

SPECIFICTM har en serie af hvalpefoder, der tilgodeser de forskellige racers særlige behov.

  • Hvalpefoder til små racer - CPD-S
  • Hvalpefoder til mellemstore racer - CPD-M
  • Hvalpefoder til store racer og gigantracer - CPD-XL
  • Vådfoder til hvalpe - CPW

SPECIFICTM -foderprodukter fås kun hos udvalgte dyrlæger
(Som virkelig elsker hunde)

Find en dyrlæge

ELLER