SPECIFIC foderprodukter er rige på omega-3-fedtsyrer fra havet fra bæredygtige kilder.

Efter vores mening er omega-3 et af de vigtigste og mest værdifulde næringsstoffer. Omega-3 understøtter en sund pels og hud, hjælper med at holde leddene smidige, støtter hjernens og øjnenes udvikling, styrke immunsystemet og fremmer en god hjertesundhed.

SPECIFIC foderprodukter fremstilles af Dechra - en veterinærsundhedsvirksomhed.

Som specialister i dyresundhed forstår vi, hvordan man fremstiller foder med den rigtige næringsprofil - uanset om det er livsstadiefoder til sunde hunde og katte i forskellige aldre eller foder, der er designet til at give ernæringsmæssig støtte i perioder med dårligt helbred.

Som en medicinalvirksomhed går vi til alt, hvad vi gør, med omhu og sans for detaljer, og vores SPECIFIC dyrefoder er ingen undtagelse.  Alle produkter testes grundigt før lancering og fremstilles med stor præcision ved hjælp af faste formuleringer, så vi kan sikre, at de indeholder præcis de rigtige niveauer af næringsstoffer gang på gang.

SPECIFIC tror på den filosofi, som vi kalder Circle of Good.

  • Ændringer i emballage i 2018 og 2020 reducerede plastforbruget med 42 tons om året
  • I 2020 lancerede vi vores økologiske tørfoder i genanvendelige poser – et af de første tørfoderprodukter i genanvendelig emballage.  Vi stræber efter at pakke alle vores foderprodukter i genanvendelig emballage inden 2023
  • Vores papemballage er FSC-certificeret
  • Vores fisk fanges med det mere bæredygtige midtvandstrawl og ringnet
  • Alle fisk i vores tørfoderprodukter kommer nu fra kilder, der er akkrediteret som bæredygtige

 

keyboard_arrow_up